Spændende program for uge 25
12/06-2017

Klik her for at læse programmet for uge 25, udsendt den 12. juni 2017.

Hvis du ikke modtager nyhedsbreve, så send lige en mail til golfklubben@mail.dk

Frivillighedskorps

Den 15. september 2015 ”søsatte” bestyrelsen oplægget til det nye frivillighedskorps, som startede op i 2016. På mødet deltog der 20 medlemmer som fik mulighed for at høre hvordan og til hvad bestyrelsen ønsker hjælp til. Det blev et spændende møde hvor spørgelysten var stor og til de der ikke havde mulighed for at deltage, så er her lige en lille sammendrag af bestyrelsens plan omkring frivillighedskorps.

Der brug for tovholdere/ildsjæle på de enkelte projekter. Tovholderen skal ikke selv udføre arbejdet men skal sammen med øvrige frivillige hjælpere sørge for at de ønskede projekter bliver udført. Der vil være hjælp og samarbejde med f.eks. hus og byggeudvalget, baneudvalget, sekretariatet og greenkeeperne.

Der er vedhæftet en beskrivelse om hvad det vil sige at være frivillig og hvilke opgaver der ønskes løst.

Hvis du kunne tænke dig at være en del af frivillighedsteamet – så send lige en mail til sekretariatet på golfklubben@mail.dk.

Har du brug for yderligere oplysninger – så send en mail eller ring på 98 31 43 44.

Klik her for at se beskrivelsen : frivillig