Medlemskaber

Hvad koster det at være medlem i Ørnehøj Golfklub

Kontingentsatser 2017

½ årligt kontingent:

• Seniorer – Kr. 3.075,- ( over 26 år), de første 4 år, herefter falder kontingentet med kr. 375,- ½ årligt.
  • Juniorer – Kr. 450,- ( til og med 18 år)
  • Ungseniorer – Kr. 1.305,-( 19 år  til og med 25 år) **
  • Hverdagsmedlem – Kr. 1.650,-
  • Flex-medlem – Kr. 750,-
  • Passiv – Kr. 260,-

**Gælder ligeledes studerende, elever, lærlinge og øvrige fra og med 26 år, der er på SU. Der skal fremvises kopi af studiekort eller andet bevis på indskrivelse, for at overgå til denne medlemskategori.

Prøvemedlemsskab Kr. 500,- for 3 måneder.

Der er et indmeldelsesgebyret for seniorer og hverdagsmedlemmer er på kr. 3.000,- som kan betales i rater med kr. 375,- ½ årligt i 4 år opkræves med kontingentet, er indregnet i ovenstående beløb.

Indmeldelsesgebyr for juniorer og ung-seniorer er på kr. 1.000,-. Ung-seniorer bliver opkrævet kr. 2.000,- i yderligere indmeldelsesgebyr, når de fylder 26 år, samtidig med bliver de overflyttet til seniormedlem.

Hverdagsmedlem

Hverdagsmedlemmer overgik i 2010 i DGU-regi til at blive kaldt flexmedlemmer. Reglerne her i klubben er, at hverdagmedlemmer har spilleret mandag til fredag hvis der tees ud inden kl. 12.00. Hvis der tees ud efter kl. 12.00 og i weekenden skal der betales ½ greenfee. På udebane skal der betales fuld greenfee.
Kun eksisterende medlemmer i klubben kan blive overflyttet til hverdagsmedlemskab.

Flex-medlem

Flexmedlemmer med undtagelse af hverdagsmedlmmer skal ud over kontingent altid betale FULD green-fee ved spil på såvel hjemmebane som øvrige baner. Såfremt driving-range benyttes skal der betales boldpenge i Proshoppen.
Boldpenge: Alle medlemmer, med undtagelse af flex-medlemmer, betaler ½ årligt kr. 75,- for frit at kunne anvende bolde på drivingrange.

Opkrævning af kontingent

½ årlig kontingent opkræves pr. 1/1 og 1/7.
Af hensyn til administrationen er det krav, at man tilmelder sig PBS.
Hvis kontingent ikke er betalt inden 30 dage, bliver man ekskluderet med tab af indmeldelsesgebyr til følge. Se i øvrigt regler for udmeldelse under fanebladet “vedtægter”.

Venteliste

Der er ingen venteliste så ønsker du at blive medlem eller at komme på venteliste til senere start, så kontakt sekretariatet på telefon: 98 31 43 44 eller på mail golfklubben@mail.dk.

Pr. 1. april 2016 startes der nye prøvemedlemskaber op.

Passivt medlemskab

Er for tidligere medlemmer, der ønsker en pause i golfspillet, men som har en plan om på et senere tidspunkt at starte igen. Fordelen ved at være passiv, er at man ikke skal betale indmeldelsesgebyr igen ved fuldmedlemskab og står først på ventelisten. Samtidig modtager man klubbladet.
Vær opmærksom på at man ingen spilleret har nogen steder.
Det koster ½ årligt kr. 260,-.

Longdistance medlemskab

For at kunne blive longdistance medlem, skal man have en anden klub som hjemmeklub.
Det koster ½ årligt kr. 1.570,-.

Bagskab

Såfremt der er ledige skabe i skabshallen er prisen:

• Depositum dobbeltskab kr. 500,-
  • Depositum enkeltskab kr. 500,-