Matcher

Tilmeldingsfristen til Seniorklubbens ugematcher er torsdag kl. 18 i ugen før matchafvikling, hvilket betyder, at matchlederne kan afslutte arbejdet med opsætning af ugens match, før weekenden.

Tilmelding foretages i Golfbox. Bemærk herunder.

• Valg mellem TIDLIG – / SEN starttid angives i valgfeltet: “Ønsket starttid” (ikke som tekst i bemærkninger).
  • Samkørende skal vælge samme TIDLIG / SEN starttid.
  • Hvis en samkørende deltager ønsker en speciel starttid, så ophæves sammenkøringen for denne match. Samkørende kan evt. begge sætte ønske til speciel starttid.

Matchlederne sørger for indtastning af præmierede scorekort med point > 18/36 ,  i Golf Box.

• Der kan i ugematcherne efter eget ønske spilles fra RØD/BLÅ/GUL tee.
  • I månedsmatch spilles fra de normale teesteder.
  • Dette gælder ikke hvis andet er anført i matchproportionerne (eks.i nogle matcher spilles i A rækken fra et bestemt teested).
  • Der SKAL benyttes udskrevne scorekort fra Golfbox.
I Seniorklubbens ugematcher har den 1. på holdets startliste ANSVARET og PLIGTEN til at der lukkes igennem.

Ved månedsmatcherne skal hver deltagers udslag/driver anvendes mindst 2 gange, når der spilles TEXAS scramble.