Om herreklubben

Velkommen i herreklubben 2017

Herreklublogo

Herreklubben er en af Ørnehøj Golfklubs store klubber.
Vi var i 2016 166 medlemmer heraf 34 nye medlemmer.
Vi håber at blive lige så mange i år.

Vi har åbningsmatch torsdag d. 30. marts.
Første turneringsrunde til ”Årets golfer” starter torsdag d. 6. april.

Vi spiller “kønnenes kamp” mod dameklubben lørdag den 10 juni.

Der er endvidere følgende pokalmatcher :
Mod De Roldsomme 1. juni i Ørnehøj Golfklub.
Mod Hjørring 17. august i Hjørring Golfklub.

Alle mandlige seniorer og ungeseniorer med handicap 37 eller derunder kan blive medlemmer af herreklubben.

Kontingentet er 350,00 kroner. Tilmelding sker ved indbetaling af kontingentet på Sydbank konto 7117 1387328 og sende en mail med personlige oplysninger til herreklubbens mail – herreklub@mail.com
Se nærmere under fanebladet “Tilmelding“.

Der er fast matchdag torsdag. Der er reserveret tider om morgenen fra kl 8.00-8.30 (mødetid 7.45) og igen om eftermiddagen fra 14.30 – 16.30 hvor kun medlemmer i herreklubben kan reservere. Tilmelding udenfor disse tider kan reserveres som normalt på Golfbox.

Husk endvidere tilmelding til match via “ matchkalender i golfbox“.

Alle normale matcher er tællende til handicapregulering.

Der er præmier hver spilledag til de 3 bedste i hver række samt præmier for at komme nærmest flaget på en række udvalgte huller. Præmierne uddeles ved vore præmieaftener i juni og august og ved afslutningen i oktober.

Der er en gennemgående turnering  “Årets golfer”, der igen i år bliver afviklet som en “ Order Of Merit (OOM)” i år over 3 runder.

Du er velkommen til at kontakte en person fra bestyrelsen hvis du har spørgsmål!

Velkommen i Ørnehøj Herreklub.

Jan Ulrik Hansen
Formand Ørnehøj Herreklub