Om Dameklubben

Nyheder & Info i dameklubben

logodame

Dameklubben 2017

Velkommen til den nye sæson i Dameklubben.

Åbningsmatch med spisning den 29. marts 2017

Velkomst og scorekort kl. 15,30 – Gunstart kl. 16. Vi spiller Hallington over 9 huller.

Tilmelding til match og spisning via golfbox. Spiller du tidligere på dagen,

er du ikke med i dagens match, men du er meget velkommen til spisning

og indslag fra Rasmus ”hvorfor slår jeg ikke længere ”

husk at tilmelde dig til spisning senest den 27.3. kl. 12.

Vores tider om onsdagen er for de morgenfriske fra kl. 9-9,45   (med lodtrækning som I plejer kl. 8,30)

om eftermiddagen er tiden ændret til kl. 15,15-16,30.

Vi spiller turnering om onsdagen, og spiller om årets golfer hver onsdag på nær de onsdage med spec. Matcher og 9 huls matcher.

Som noget nyt i år har vi valgt som en prøveordning, at inviterer damer ind i Dameklubben med handicap op til 54.

Velmødt til den nye sæson i Dameklubben

Dameklubbens onsdags matcher:

Du skal tilmelde dig matchen på golfbox under klubturnering, og samtidig booke en tid i tidsbestilling, som du plejer. Du er kun med i præmierækken hvis du har tilmeldt dig matchen Hvis du  – ikke afleverer scorekort – ikke spiller færdigt bliver det registreret som no return – og så bliver du reguleret med 0,1. eller 0,2 efter handicap Du kan afmelde dig fra matchen indtil kl. 12 på dagen på golfbox, eller melde afbud til: Scorekort-ansvarlig Benthe Andersen tlf. 28223687 benthelorentzen@gmail.com Eller Tilmeldings-ansvarlig Susanne Jensen tlf. 23981026 susanneaidaj@gmail.com

Hvis du ikke møder op til matchen, bliver du registreret for no show og bliver ikke reguleret. Du skal ikke selv indberette hvis du er tilmeldt matchen, det gør vi. Du skal ikke krydse af i EDS når du ER tilmeldt turneringen. Hvis du ikke er tilmeldt matchen, skal du selv indberette score, hvis du vil det. De damer der ikke er tilmeldt matchen, indberetter vi ikke score på.

Program for 2017

Klik her for at se programmet for 2017: Dameklubbens matchprogram 2017