Om Dameklubben

7. Valg af revisor
  8. Indkomne forslag
  9. Evt.

Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 27.sep.2017. I Postkassen eller på mail til bestyrelsen.

På valg til bestyrelse er Lone Svenstrup – Susanne Jensen – Karin Christensen, Lone ønsker ikke genvalg, Susanne og Karin er villige til genvalg.  På valg til suppleant er Marianne Brink, hun er villig til genvalg

Inden generalforsamlingen er der match (tilmelding på golfbox). Udlevering af scorekort fra kl. 8,15 – Gunstart kl. 9.00.

Vi spiller Rød bold (stableford). Både holdspil og individuelt spil.  Holdet spiller med en rød fælles bold, samtidig spiller de andre deres egen bold.

Når bolden er ude af spil er holdet ude. (vinder er det hold der har færrest slag med den røde bold) Laveste hcp starter på hul 1 (med den røde bold) og spiller hullet færdigt, derefter spilleren med næst laveste hcp. Osv. Der udleveres et hold-scorekort til Rød Bold. Dameklubben har sponseret boldene.

Efter matchen kl. ca. 14 starter vi med forret inden generalforsamlingen, bagefter spiser vi videre (tilmelding på golfbox).

Mad – kaffe og kage er gratis, drikkevare skal vi selv betale.

Vel mødt.

Dameklubbens Bestyrelse

dameklubbenhandicap

Velmødt til den nye sæson i Dameklubben

Dameklubbens onsdags matcher:

Du skal tilmelde dig matchen på golfbox under klubturnering, og samtidig booke en tid i tidsbestilling, som du plejer. Du er kun med i præmierækken hvis du har tilmeldt dig matchen Hvis du  – ikke afleverer scorekort – ikke spiller færdigt bliver det registreret som no return – og så bliver du reguleret med 0,1. eller 0,2 efter handicap Du kan afmelde dig fra matchen indtil kl. 12 på dagen på golfbox, eller melde afbud til: Scorekort-ansvarlig Benthe Andersen tlf. 28223687 benthelorentzen@gmail.com Eller Tilmeldings-ansvarlig Susanne Jensen tlf. 23981026 susanneaidaj@gmail.com

Hvis du ikke møder op til matchen, bliver du registreret for no show og bliver ikke reguleret. Du skal ikke selv indberette hvis du er tilmeldt matchen, det gør vi. Du skal ikke krydse af i EDS når du ER tilmeldt turneringen. Hvis du ikke er tilmeldt matchen, skal du selv indberette score, hvis du vil det. De damer der ikke er tilmeldt matchen, indberetter vi ikke score på.

Program for 2017

Klik her for at se programmet for 2017: Dameklubbens matchprogram 2017