Om Dameklubben

Nyheder & Info i dameklubben

logodame

Venskabs Match mod Aabybro Dameklub

Så er det tid til igen at spille mod damerne fra Aabybro Dameklub

Vi hygger os sammen med spisning bagefter, Onsdag den 16. aug. Med gunstart kl. 16,00

Vi spiller alm. Stableford i hold og individuel i 2 rækker. Scorekort udlevering fra kl. 15,00

Spisning 120,00 kr. incl. Kaffe og kage. Tilmelding via golfbox

Betaling for mad i Caféen som I plejer.

Der er ikke alm. Dameklub match den dag, kun kl. 16 med gunstart

Vi glæder os til at se jer

Ørnehøj Dameklubs bestyrelse

Præmieaften onsdag den 9. Aug. 2017 Golf-grill-hygge

Spec. 9 huls match. Der laves hold på 3 eller 4 spillere. Der spilles Texas Scramle (ingen Petra)

Hvis I spiller 18 huller er det de første 9 huller der tæller.

Tilmelding til match og grillaften via golfbox.

Spisning kl. 19.00. Menu: Grillpølser, kyllingebryst, salater, hjemmebagt brød – kaffe og kage.

Efter spisning er der Hygge/Bytte/Salg. Har du noget der er købt for småt/stort – hjemmelavet ting osv.

NB: husk at tilmelde dig til spisning senest den 8.8. kl. 12.

Vi glæder os til at se dig.

Bestyrelsen

Texas Scramble: Holdturnering for 2, 3 eller 4 spillere. Holdene bør sammensættes således, at handicap er unødvendigt. På hvert hul driver alle, hvorefter man vælger det bedste drive. Herfra slår alle så deres andet slag. Af disse vælges igen det bedste, hvorfra alle slår deres tredjeslag osv. Samtlige spilleres skal drive, så man skiftes til det.(hvis man er 3 spiller så 3 gange hver osv.)

Dameklubben 2017

Velkommen til den nye sæson i Dameklubben.

Vores tider om onsdagen er for de morgenfriske fra kl. 9-9,45   (med lodtrækning som I plejer kl. 8,30)

om eftermiddagen er tiden ændret til kl. 15,15-16,30.

Vi spiller turnering om onsdagen, og spiller om årets golfer hver onsdag på nær de onsdage med spec. Matcher og 9 huls matcher.

Som noget nyt i år har vi valgt som en prøveordning, at inviterer damer ind i Dameklubben med handicap op til 54.

dameklubbenhandicap

Velmødt til den nye sæson i Dameklubben

Bestyrelsen

Dameklubbens onsdags matcher:

Du skal tilmelde dig matchen på golfbox under klubturnering, og samtidig booke en tid i tidsbestilling, som du plejer. Du er kun med i præmierækken hvis du har tilmeldt dig matchen Hvis du  – ikke afleverer scorekort – ikke spiller færdigt bliver det registreret som no return – og så bliver du reguleret med 0,1. eller 0,2 efter handicap Du kan afmelde dig fra matchen indtil kl. 12 på dagen på golfbox, eller melde afbud til: Scorekort-ansvarlig Benthe Andersen tlf. 28223687 benthelorentzen@gmail.com Eller Tilmeldings-ansvarlig Susanne Jensen tlf. 23981026 susanneaidaj@gmail.com

Hvis du ikke møder op til matchen, bliver du registreret for no show og bliver ikke reguleret. Du skal ikke selv indberette hvis du er tilmeldt matchen, det gør vi. Du skal ikke krydse af i EDS når du ER tilmeldt turneringen. Hvis du ikke er tilmeldt matchen, skal du selv indberette score, hvis du vil det. De damer der ikke er tilmeldt matchen, indberetter vi ikke score på.

Program for 2017

Klik her for at se programmet for 2017: Dameklubbens matchprogram 2017