4Golf

”4Golf” er navnet på det nye samarbejde, som fire populære golfklubber i Nordjylland har etableret. De fire klubber er Blokhus, Dronninglund, Sæby og Ørnehøj golfklubber. Formålet med samarbejdet er, at medlemmerne frit kan spille på hinandens baner. Det har været et stort ønske fra de fire klubber at give deres medlemmer et ekstraordinært attraktivt tilbud, som ligger udover det, der i forvejen tilbydes i klubberne. De fire klubber har haft stor succes med at tiltrække nye medlemmer og ved dette tiltag tages endnu et skridt i bestræbelserne for at gøre noget for de medlemmer, som trofast har bidraget til det gode sammenhold, som hersker i alle klubberne. Derfor har de fire klubber drøftet mulighederne for at etablere et tættere samarbejde til gavn for klubbernes medlemmer. At det blev de fire klubber er ingen tilfældighed. Samlet åbner de fire velrenommerede klubber op for spil på fire baner, som hver især har nogle karakteristika, som giver forskellige udfordringer. Det er lige fra skov, åbne områder, klitplantager og let til meget kuperet terræn. Endvidere råder de fire klubber over nogle attraktive faciliteter. Det er derfor bestyrelserne i de fire klubbers håb, at medlemmerne vil tage godt imod tilbuddet. Samarbejdet gælder fra 1. april 2017 og resten af 2017. Perioden betragtes som en prøveperiode og klubberne evaluerer ordningen i slutningen af året med henblik på en evt. fortsættelse. De medlemmer, som tilslutter sig ordningen, betaler kr. 800,-, hvoraf kr. 200,- går til hjemmeklubben og resten indgår i en pulje, som ved årsskiftet fordeles i forhold til besøgende i de respektive klubber. De nærmere detaljer vedr. ordningen vil fremgå af klubbernes hjemmesider.
Sæby har følgende regler:

Booking
Bookingen foregår via Golfbox og efter den enkelte klubs gældende regler om tidsbestilling. I Sæby kan medlemmer af 4Golf aftalen fremover generelt booke 2 dage før, mens medlemmer af Sæby Golfklub kan booke 4 dage før. Blokeringer til klubber i klubben fastholdes naturligvis som hidtil, ligesom tider på fredage-lørdage -søndage kl 9.00,9.30,10.00,10.30,11.00,11.30,12.00,12.30,13.00 og 13.30 er forbeholdt greenfeegæster og frigives på dagen.

Link til den fulde beskrivelse: